Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-27@13:34:47 GMT

دو مدرسه دانشکده سما در مراغه افتتاح شد

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۷۴۳۱۲

دو مدرسه دانشکده سما در مراغه افتتاح شد

به گزارش ایرنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در مراسم بهره برداری از این مدارس گفت: این دانشگاه همواره در زمینه توسعه زیرساخت های تعلیم و تربیت در کشور پیشتاز بوده و توانسته موفقیت های چشمگیری نیز در این زمینه کسب کند.
عزیز جوان پور افزود: در راستای پرورش نسل آینده مبتنی بر آموزه های اسلامی و قرآنی، باید امکانات مناسبی برای این منظور ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه جوانان و نوجوانان نقش تعیین کننده ای در سرنوشت آینده کشور دارند ادامه داد: کشف و بهره گیری از استعدادهای ناب دانش آموزان در مدارس می تواند زمینه ساز تقویت جبهه فرهنگی و اجتماعی جامعه در برابر توطئه های دشمن باشد.
وی اضافه کرد: امروز در جنگ اقتصادی و فرهنگی دشمن آرمان های متعالی کشورمان نشانه گرفته شده که باید با تربیت صحیح نسل آینده در انتقال آرمان ها و ارزش هایی چون دفاع مقدس به آیندگان تلاش شود.
وی افزود: آسیب های اجتماعی و فرهنگی با ترویج و تبیین آرمان ها و ارزش های اسلامی کاهش یافته و شاهد رشد و بالندگی در عرصه های علمی و فرهنگی در آینده خواهیم بود.
مدیر آموزش و پرورش مراغه نیز در این مراسم با بیان اینکه فعالیت مدارس غیرانتفاعی براساس قانون است گفت: هم اکنون 20 درصد از دانش آموزان این شهرستان در مدارس غیردولتی تحصیل می کنند.
جلیل اسلامی افزود: با انجام فرهنگ سازی و پیش بینی ها در بودجه می توان سهمی از درآمدهای حاصله از مدارس غیرانتفاعی را به محرومیت زدایی از آموزش و پرورش اختصاص داد.
وی اضافه کرد: مدارس سما نیز در شهرستان یک هشتم دانش آموزان در حال تحصیل را تربیت کرده و سهم مهمی در عرصه تعلیم و تربیت ایفا می کنند.
رئیس آموزشکده سما دانشگاه آزاد اسلامی مراغه نیز گفت: این آموزشکده علاوه بر فعالیت و اهتمام در تربیت دانشجویان، نقش فعالی در عرصه تعلیو تربیت دانش آموزان دارد.
کاظمی مطلق افزود: هم اکنون یک هزار دانش آموز در چهار هزار و 200 متر مربع فضای آموزشی در مدارس سما تحصیل می کنند.
وی ادامه داد: از مجموع 6 هزار متر مربع فضای تحصیلی آموزش عالی در این آموزشکده نیز 2 هزار متر مربع به فضای کارگاهی،آزمایشگاهی و آموزشی اختصاص یافته است.
وی اضافه کرد: کسب رتبه های برتر در زمینه های فرهنگی، قرآنی، قبولی 90 درصدی در کنکور سراسری و انتخاب دبیرستان سمای دخترانه این شهرستان به عنوان مدرسه نمونه کشوری در بین آموزشکده های دانشگاه ازاد بخشی از موفقیت های این مجموعه بوده است.
شهرستان مراغه با حدود 263 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
3077/7487
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: اهواز دربی 88 دفاع مقدس رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مدرسه مدیر آموزش و پرورش اهواز دربی 88 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۴۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس

پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در رویداد دختر ایران که رویدادی برای روایتگری پیشرفت‌های ایران است؛ گفت: دانش آموزان ما سال‌ها از ما جلوتر هستند. وقتی در فضای مدرسه اقدامات معلمان را می‌بینیم در می‌یابیم که اقدامات تربیتی و آموزشی برخی از معلمان از جنس چندین نسل قبل است. 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: امروز وقتی در مدرسه حاضر می‌شویم می‌بینیم که فضای دانش‌آموزان فضایی است که سال‌ها با ما متفاوت است. دانش آموز می‌بیند معلمش اصلاً صحبت‌هایش را درک نمی‌کند و او را بی‌جا قضاوت می‌کند . 

وی با بیان اینکه قطعا اثرپذیری دختران از مادران زیاد است؛ گفت: دختری که امروز یار و یاوری ندارد و کسی به او اهمیت نمی‌دهد. دختری که امروز در جنگ روایت‌ها چندان بر سر سفره روایت‌های ما و مدرسه نمی نشیند طبیعی است که پای روایت دشمنان ایران بنشیند.

پورثانی گفت: وقتی چنین دانش آموزی فضایی هم برای تخلیه هیجاناتش ندارد در هنگام بروز حوادث و اعتراضات، برای تخلیه هیجان خود به خیابان می‌آید و به شبیه سازی آنچه که در ذهن خود پرورش داده بود اقدام می‌کند. در سال ۱۴۰۱ من معاون پرورشی در شهر مشهد بودم؛ در آن زمان می‌دیدم که دختر ما زیست مشترکی با مشاوران و مدیران و معلمانش نداشته و مشاور و معلم او هم نتوانسته بودند درکی از زیست دختر دانش آموزش داشته باشند.

 وی با طرح این سوال که امروز کدام معلم و مشاور است که یک ساعت با دانش آموز صحبت کند و حرف‌هایش را بشنود گفت: ما باید اردوهایی برگزار کنیم که اگر دختران در اردوگاهی حضور پیدا می‌کنند بدون حضور نامحرم و بدون حجاب باشند تا علاوه بر سپری کردن اوقات فراغت، تماما به گفتگو بپردازند.

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه دختران ایران حق دارند شادی کنند گفت: گاهی از مسئولان می‌پرسم شما دخترانتان را به کجا می‌برید تا آنها شادی کنند؟ ما نیاز به فضاهای مناسبی برای شادی دختران و سپری کردن اوقات فراغتشان داریم.

پورثانی گفت: نقطه قوت انقلاب اسلامی در دنیا اتفاقاً اهمیت دادن به نقش زن و دختر ایرانی است. جمهوری اسلامی می‌خواهد دختر ایرانی کنشگر باشد. اما ما نتوانستیم به خوبی این موضوع را برای دختر ایرانی بازگو کنیم؛ در حالی که جهان غرب برعکس،  دختر را کالایی مصرفی می‌بیند اما به بهترین شکل تبلیغاتی این نگاه به دختر و زن را تزیین می‌کند. 

پورثانی گفت: رویداد دختر ایران رویدادی برای بیان روایت صحیح از دختران ایران است. روایتی صحیح از نقشی که دختر می‌تواند داشته باشد. روایتی که می‌گوید دختر ایرانی سال‌ها در چه جایگاهی بوده و امروز می‌تواند در ایران عزیزمان در چه جایگاهی قرار بگیرد. روایتی که بیان می‌کند اسلام هم چگونه به دختر نگاه می‌کند و چه جایگاهی برای او در نظر می‌گیرد.

 وی با بیان اینکه امروز روایتگری بر عهده ما است؛ گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم. در کنار آن هم ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا است.

 پورثانی خاطر نشان کرد: باید از تشکل‌های دانش‌آموزی همچون اتحادیه انجمن‌های اسلامی تشکر کنیم؛  در حالی که امروز همه هجمه‌ها بر روی دختران عزیز ایران ماست؛ این تشکل ها پای کار آمدند. اگر ما وظایف خود را به خوبی انجام ندهیم؛ جامعه ایرانی به همان سرنوشت بی عفتی و بی حیایی دچار می‌شود که برخی از جوامع مسلمان امروز به آن دچار شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • اجتماع دختران دانش آموز در حرم حضرت معصومه (س)
  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • تجمع حافظان نور در حرم حضرت معصومه (س)
  • افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم
  • مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد
  • افتتاح همزمان ۱۶ نیروگاه خورشیدی در ۶ استان کشور